Galatasaray, Mathias Ross'u Sparta Prag'a kiraladı

Galatasaray Kulübü, genç futbolcu Mathias Ross'un Sparta Prag'a kiralık olarak transfer olduğunu duyurdu. 23 yaşındaki Danimarkalı oyuncu, şarta bağlı satın alma opsiyonu ile yeni bir deneyim kazanacak ve kendisini geliştirme fırsatı bulacak. Bu transfer sayesinde Galatasaray, genç yeteneğin potansiyelini sergilemesine ve daha fazla oyun süresi almasına destek olmayı hedefliyor.

Galatasaray'dan Mathias Ross'a Kiralama

Galatasaray, genç futbolcu Mathias Ross'un Sparta Prag'a kiralandığını duyurdu. Sarı-kırmızılılar, 23 yaşındaki Danimarkalı stoperin şarta bağlı satın alma opsiyonuyla transferinin gerçekleştiğini açıkladı.

Kulüpten Yapılan Açıklama

Kulüpten yapılan resmi açıklamada, "Genç futbolcumuz Mathias Ross Jensen’in Sparta Prag'a geçici transferi için anlaşmaya varıldı. AC Sparta Praha Fotbal A.Ş. ile yapılan anlaşmaya göre, satın alma opsiyonunun gerçekleşmesi halinde Sparta Prag kulübü kesin transfer bedeli olarak 1 milyon 200 bin Euro ödeyecek. Ayrıca, anlaşmada 300 bin Euro tutarında bonus da yer alıyor" denildi.

Geçmiş Sezon Performansı

Mathias Ross, geçtiğimiz sezonu Hollanda ekibi NEC Nijmegen'de kiralık olarak geçirdi. 25 maçta forma giyen genç futbolcu, 2 gol kaydetti. Ross, yeni sezonda Sparta Prag formasıyla başarılı olmayı hedefliyor.

İLGİLİ HABERLER